Доступність посилання

ТОП новини

МОРОЗ НАЗВАВ “ІРОНІЄЮ” ПРОПОЗИЦІЮ ТЕРЬОХІНА ПРО ЗАБОРОНУ ЖБУРЛЯННЯ ЯЄЦЬ У КАНДИДАТІВ У ПРЕЗИДЕНТИ.


Кандидат у президенти України, лідер СПУ Олександр МОРОЗ назвав “іронією” проект постанови парламенту, розроблений народним депутатом Сергієм ТЕРЬОХІНИМ, яким пропонується на законодавчому рівні заборонити жбурляння сирих і варених яєць.

Як передає кореспондент УНІАН, в інтерв’ю журналістам О.МОРОЗ зауважив, що коли у нього під час попередніх президентських виборів 1999 року жбурляли “все, що тільки можна, у тому числі і яйця, це навіть не показували по телебаченню”, а коли “подібним чином у минулому році Віктора ЮЩЕНКА зустрічали у Донецьку (восени 2003 року було зірвано проведення з’їзду «Нашої України» – УНІАН), це коментувалось. Він знав куди їхав. А сьогодні жбурляння яєць у прем’єр-міністра трактується як замах на життя.

О.МОРОЗ вважає, що це було б досить комічно, якби йшлося про окремий епізод, а не про системний характер того, що відбувається в Україні, коли “чинний режим готовий на будь-які кроки, щоб залишитись при владі”.

Як повідомляє прес-служба Центрального штабу Віктора ЮЩЕНКА, 27 вересня до сектора реєстрації Верховної Ради було подано проект постанови народного депутата С.ТЕРЬОХІНА "Про запобігання використанню яєць у передвибочій кампанії не за призначенням".

Депутат вважає за доцільне, зокрема, "заборонити кидати в будь-якого кандидата у президенти України яйцями сирими або звареними", а в разі влучення "забезпечити йому місце у реанімаційному відділенні найближчої районної лікарні для переливання крові".

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG