Доступність посилання

ТОП новини

ТОМЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ШТАБ, ОЧОЛЮВАНИЙ ТИГИПКОМ, ЗАВЕРШИВ РОБОТУ, ТЕПЕР НА ЯНУКОВИЧА ПРАЦЮЮТЬ НОВІ ТЕХНОЛОГИ.


На сьогодні офіційний штаб кандидата в Президенти України Віктора ЯНУКОВИЧА, який очолює Сергій ТИГИПКО, завершив свою роботу і з’явилися нові технологи, які запропонували нову стратегію ведення виборчої кампанії. Про це заявив народний депутат України, довірена особа кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА у загальнодержавному виборчому окрузі Микола ТОМЕНКО.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, «ЯНУКОВИЧ відмовився від виборчої кампанії, як це передбачено законодавством». Він зазначив, що, зокрема він відмовився від пропозиції С.ТИГИПКА, щоб в жовтні піти у відпустку з посади прем’єр-міністра і займатися тільки виборчою кампанією та відмовився від ідеї проведення виборчих дебатів.

М.ТОМЕНКО зазначив, що В.ЯНУКОВИЧУ виборчу кампанію «робитимуть експерти і технологи зарубіжні». За його словами, нова стратегія кампанії В.ЯНУКОВИЧА полягає в тому, що він «буде діяти в режимі віртуального кандидата в Президенти». М.ТОМЕНКО наголосив, що за останній місяць команда В.ЯНУКОВИЧА перейшла в експериментальний режим і перетворила «кампанію в шоу, яке містить елементи кримінальні» із використанням національного питання.

За його словами, нова стратегія полягає в протиставленні «двох Україн за національною ознакою». М.ТОМЕНКО зазначив, що в нього є інформація, що нібито на загальнонаціональні канали технологічні кандидати в Президенти подали рекламні ролики, в яких йдеться про те, що в разі приходу Віктора ЮЩЕНКА до влади, в Україні буде громадянська війна.

Народний депутат України, голова комітету ВР з питань свободи слова та інформації нагадав, що в Україні ніхто не відміняв кримінальну відповідальність за розпалювання національної ворожнечі. Він застеріг, що в разі виходу таких рекламних матеріалів, телевізійні канали також нестимуть за це відповідальність. Парламентарій підкреслив, що основною інтригою у фінальній частині виборчої кампанії стало завершення роботи офіційного штабу В.ЯНУКОВИЧА.

В той же час він наголосив, що не відбулося очікуваних інтриг, пов’язаних із проведенням конституційної реформи та з роботою ВР. М.ТОМЕНКО сказав, що вже всім зрозуміло, що конституційної реформи до виборів не буде і що парламент працюватиме в пленарному режимі, не зважаючи на блокування його роботи фракціями СДПУ(О), «Трудова Україна» та Регіони України.

М.ТОМЕНКО вважає, що не стала інтригою «історія золотого дощу вересневого», тобто підвищення доплат до пенсій. Він зазначив, що пенсіонери радіють доплатам, але реально оцінюють те, що ціни починають рости. За його словами, ці виплати уряду не вплинуть на результати виборчої кампанії. М.ТОМЕНКО вважає, що нову кампанію В.ЯНУКОВИЧА будуватимуть на історіях типу «яєчного скандалу».

Він зазначив, що В.ЯНУКОВИЧУ необхідно було послухатися С.ТИГИПКА і піти у відпустку як прем’єр-міністр України, тоді б він «може так не перевтомлювався б і не було б тоді яєчного скандалу».

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG