Доступність посилання

ТОП новини

АГІТАТОРАМ ЯНУКОВИЧА РЕКОМЕНДУЮТЬ РОБИТИ АКЦЕНТ НА ЙОГО МІСЬКОМУ ПОХОДЖЕННІ, НА ВІДМІНУ ВІД "СЕЛЯН" КРАВЧУКА, КУЧМИ І ЮЩЕНКА.


Сьогодні перед засіданням Координаційної ради об''єднаних демократичних сил "Разом заради майбутнього" його учасникам і журналістам було роздано брошуру "Пам''ятка агітатору". В цій брошурі на 22 сторінках даються рекомендації, як розказувати людям про кандидата на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА.

Як передає кореспондент УНІАН, зокрема, агітаторам рекомендується робити акцент на тому, що В.ЯНУКОВИЧ – перший городянин серед керівників України. "Всі попередні керівники України походили з села. Стосується це і Леоніда КРАВЧУКА, і Леоніда КУЧМИ, і Віктора ЮЩЕНКА", - написано в брошурі.

"В основі їх політики є характерне для селян сприйняття життя – круговорот пір року; все буде як завжди: після зими – весна… Перенесення відповідальності на "пана", який приїде і всіх розсудить", - написано далі в брошурі.

При цьому агітаторам рекомендується говорити про те, що В.ЯНУКОВИЧ і його команда володіють іншим, міським, поглядом на життя – спрямованість у майбутнє, робота на стратегію, підприємливість, здатність брати відповідальність на себе. Крім того, агітаторам рекомендують представляти В.ЯНУКОВИЧА як переможця долі, який народився і жив у шахтарському містечку, ріс без батьків і двічі безпідставно осудженого.

"Можна порівняти з його суперниками. Наприклад, з В.ЮЩЕНКОМ, чия кар''єра була зроблена вдалим шлюбом із родичкою Вадима Гетьмана, а потім – із Катериною ЧУМАЧЕНКО", - наголошується в брошурі.

Крім того, агітаторам рекомендують представляти В.ЯНУКОВИЧА як чесну і порядну людину, що вже більше 30 років (з 1972 року) одружений з однією жінкою, ніколи не змінював своїх вподобань і виростив двох синів.

Брошуру "Пам''ятка агітатору" випущено без вихідних даних.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG