Доступність посилання

ТОП новини

СЕВЕРІНСЕН ПОЦІКАВИЛАСЯ У КІВАЛОВА, ЧОМУ НА ДОНЕЧЧИНІ ЛИШЕ ОДИН З 69-ТИ ТЕРВИБОРЧКОМІВ ОЧОЛЮЄ ПРЕДСТАВНИК ЮЩЕНКА.


У Тимчасового комітету ПАРЄ зі спостереження за виборами Президента України виникають запитання стосовно розподілу керівних посад у територіальних виборчих комісіях. Про це зазначила член делегації Тимчасового комітету ПАРЄ Ханне СЕВЕРІНСЕН сьогодні під час зустрічі з головою ЦВК Сергієм КІВАЛОВИМ.

Як передає кореспондент УНІАН, за її словами, на сході України на керівних посадах у виборчих комісіях мало представників опозиції. За наявної в неї інформацією, зокрема в Донецькій області, де діє 69 тервиборчкомів, лише в одній ТВК керівну посаду займає представник кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА. Водночас, відзначила Х.СЕВЕРІНСЕН, в Західній Україні керівні посади в комісіях, в основному, займають представники опозиції.

При цьому вона зазначила, що сьогодні члени делегації ПАРЄ відвідали територіальну виборчу комісію (на зустрічі не було уточнено, яку саме – УНІАН), і підкреслила, що якщо ця ТВК «є стандартною, то, думаю, що проблем з виборами у вас не буде». Однак підкреслила, що загалом по Україні виникали питання щодо розподілу керівних посад у ТВК між представниками від кандидатів на пост Президента України.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG