Доступність посилання

ТОП новини

МАТВІЄНКО ВИМАГАЄ ВІД СБУ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ОХОРОНУ ТАРАСА ЧОРНОВОЛА.


Голова парламентського комітету з питань державного будівництва і місцевого самоврядування, лідер УРП “Собор” Анатолій МАТВІЄНКО звернувся до голови СБУ Ігоря СМЕШКА з вимогою забезпечити на період виборчої кампанії особисту охорону Тарасу ЧОРНОВОЛУ.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Української Республіканської партії “Собор”, А.МАТВІЄНКО отримав конфіденційну інформацію про те, що окремі політичні сили, зацікавлені у дестабілізації ситуації в Україні напередодні президентських виборів, готові виступити замовниками замаху на життя народного депутата України, члена парламентського комітету з питань державного будівництва і місцевого самоврядування Т.ЧОРНОВОЛА. Мета замовників замаху – покласти надалі відповідальність за цей замах на прихильників Віктора ЮЩЕНКА, заявив А.МАТВІЄНКО.

Водночас він як один із керівників коаліції на підтримку В.ЮЩЕНКА “Сила народу” звернувся до громадських організацій та осередків політичних партій Львівщини із закликом припинити на час виборчої кампанії будь-які публічні акції із засудженням політичної позиції Т.ЧОРНОВОЛА і відмовитися від спроб організувати його відкликання з парламенту, оскільки всі такі акції можуть бути використані владою з метою провокацій проти В.ЮЩЕНКА. “Кожна людина може помилятися, - і за кожну людину потрібно боротися.

Я засуджую останні кроки й заяви Т.ЧОРНОВОЛА, але я закликаю усі національно-демократичні сили не грати в нав’язувану нам злочинним режимом провокаційну гру”, - наголосив А.МАТВІЄНКО.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG