Доступність посилання

ТОП новини

Прес-секретар прем''єра Віктора Януковича Ганна Герман не одержувала офіційного повідомлення про позов проти неї кандидата у президенти Віктора Ющенка


Прес-секретар глави уряду повідомила, що готова прокоментувати позов Ющенка, як тільки побачить цей документ.

Герман, яка у п''ятницю супроводжує прем''єра в робочій поїздці по Вінницькій області, довідалася про це від журналістів.

Прес-секретар глави уряду повідомила, що готова прокоментувати позов Ющенка, як тільки побачить цей документ.

У п''ятницю прес-служба центрального штабу Ющенка повідомила, що він звернувся до Печерського суду Києва з позовом про захист честі і гідності у зв''язку з поширенням недостовірних відомостей посадовою особою Кабміну.

У заяві відзначається, що Герман поширила недостовірну інформацію, що до інциденту з Януковичем в Івано-Франківську причетні представники "Нашої України".

"Я готова перед будь-яким судом відповідати за зроблені дії", - заявила Герман.

У той же час, за її словами, коментуючи події в Івано-Франківську 24 вересня, вона розповідала тільки про те, що бачила.

"Я була на місці події, а Ющенко не був. Йому, напевно, видніше. Я сказала тільки те, що бачила. Я бачила, як стояла біля університету юрба з гаслами "Так, Ющенко!", як звідти щось кинули. Але я не стверджувала, що це зробили прихильники Ющенка", - сказав Герман.

За словами прес-секретаря, вона не сподівалася на такий розвиток подій (позов Ющенка).

"Виходить, дуже погані справи в політика, якщо він починає воювати з жінками", - додала вона.

Раніше Герман заявляла, що не бачила інциденту сама.
XS
SM
MD
LG