Доступність посилання

ТОП новини

КОМІСІЯ ВР З РОЗСЛІДУВАННЯ ОБСТАВИН ОТРУЄННЯ ЮЩЕНКА СХИЛЯЄТЬСЯ ДО ВЕРСІЇ, ЩО НА ОРГАНІЗМ ЮЩЕНКА БУЛО ЗДІЙСНЕНО ЗОВНІШНІЙ ВПЛИВ.


Сьогодні Тимчасова слідча комісія по з''ясуванню обставин отруєння Віктора ЮЩЕНКА схиляється до того, що на організм В.ЮЩЕНКА було здійснено зовнішній вплив, але який саме, можна буде говорити лише після висновків судово-медичної експертизи.

Так голова комісії Володимир СІВКОВИЧ прокоментував в інтерв''ю журналістам поширену вчора деякими ЗМІ інформацію, що комісія схиляється до версії системного вірусного ураження.

В.СІВКОВИЧ сказав, що сьогодні обговорювалося багато версій, але всі вони схиляються до того, що якесь зовнішнє втручання на організм було. І для того, щоб з''ясувати яке саме, необхідні результати експертизи.

Також В.СІВКОВИЧ підкреслив, що для комісії дуже важливо з''ясувати час, коли це все сталося. І цьому також може допомогти результат аналізів. Він розповів, що сьогодні було представлено дуже багато документів, які підтверджують, що В.ЮЩЕНКО вже 8 числа мав ознаки хвороби, зокрема, ураження лицьового нерва.

Це, за словами В.СІВКОВИЧА підтверджуються свідчення великої кількості людей. В той же час, за його словами, були і такі документи, які це спростовують.

Як відомо генеральний прокурор України Геннадій ВАСИЛЬЄВ свого часу висловлював здивування, що В.ЮЩЕНКО поїхав до Австрії "з одним лицем, а повернувся з іншим".

Як пояснив УНІАН член комісії Сергій ШЕВЧУК, на якого вчора посилались ЗМІ, говорячи про основну версію комісії, що версія про системне вірусне ураження переважає у членів комісії – лікарів, які їздили до Австрії.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG