Доступність посилання

ТОП новини

ДЕПУТАТ РАХАНСЬКИЙ ВВАЖАЄ, ЩО ПОСЛИ В УКРАЇНІ НАВМИСНО ЛЯКАЮТЬ СВОЇ ДЕРЖАВИ НЕДЕМОКРАТИЧНИМИ ВИБОРАМИ.


Член української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи Анатолій РАХАНСЬКИЙ вважає, що європейські посли, акредитовані в Україні, навмисно лякають свої держави можливими недемократичними президентськими виборами в Україні.

Про це він заявив сьогодні кореспонденту УНІАН у Страсбурзі.

"Я вважаю, що найголовніше сьогодні - дуже негатив великий - це те, що багато послів акредитованих на Україні, вже упереджено кажуть, що вибори будуть недемократичними", - сказав він. На його думку, таке ставлення послів створює відповідний настрій і у європейських політиків та депутатів. "Такий упереджений підхід налаштовує і спостерігачів, і тих, хто негативно думає про Україну, що вже зараз можна робити заздалегідь невірні висновки", - зазначив український депутат.

Як повідомляв УНІАН, у 4 жовтня під час обговорення проміжної доповіді про роботу Бюро та Постійного комітету Ради Європи ряд європейських депутатів заявили про можливість проведення в Україні недемократичних президентських виборів.

Зокрема, голова Комітету Ради Європи з прав людини Хрістос ПУРГУРІДІС зазначив, що в України дуже мало шансів на проведення дійсно демократичних виборів, а доповідач ПАРЄ по Україні Ханне СЕВЕРІНСЕН висловила занепокоєння тиском на ЗМІ та інформацією, яка може свідчити про те, що виборами не відповідатимуть стандартам Ради Європи.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG