Доступність посилання

ТОП новини

"СТУДЕНТСЬКА ХВИЛЯ" ОТРИМУЄ ІНФОРМАЦІЮ ПРО СПРОБИ ЗІРВАТИ ПРИЇЗД ДО КИЄВА УЧАСНИКІВ СТУДЕНТСЬКОГО ВІЧА, ЯКЕ МАЄ ВІДБУТИСЯ 16 ЖОВТНЯ.


Вільна ініціатива "Студентська хвиля" отримує з усіх куточків України інформацію про спроби зірвати приїзд до Києва учасників Студентського Віча на підтримку кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА, яке має відбутися 16 жовтня.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Центрального виборчого штабу В.ЮЩЕНКА.

Згідно з повідомленням, у екстреному порядку в багатьох університетах та інститутах на суботу (16 жовтня) призначаються заняття і планується посилений контроль присутності студентів на парах.

"Крім того, значно посилилися репресивні дії проти студентських активістів. Тільки в Харкові 12 жовтня безпідставно затримано міліцією 20 студентів – прихильників В.ЮЩЕНКА, і це не поодинокий випадок. За лідерами "Студентської хвилі" в Сумах, Полтаві та інших областях ведеться відверте стеження", - повідомляє прес-служба штабу.

"З кількох областей також надійшла інформація про отриману працівниками ДАІ вказівку не випустити жодного автобуса з учасниками Віча до Києва.

Водночас штаби кандидата на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА за великі гроші збирають по гуртожитках студентів для поїздки до Києва 16 жовтня. При цьому мета поїздки до столиці не розголошується", - повідомляють у Центральному штабі В.ЮЩЕНКА.

У "Студентській хвилі" вважають, що спроби влади зірвати Віче не лише відверто незаконні, але й приречені на провал.

Як повідомляв УНІАН, 16 вересня у Києві має відбутися Студентське Віче. У ньому планується участь щонайменше десяти тисяч представників усіх вузів країни. Крім студентських лідерів з різних областей, перед присутніми запланований виступ В.ЮЩЕНКА. Для учасників Віча співатимуть гурти "ВВ", "Океан Ельзи" і "Тартак".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG