Доступність посилання

ТОП новини

Віце-президент Європейського парламенту Януш Онишкевич на прес-конференціï у Києві висловив думку, що в разі перемоги на виборах Віктора Януковича зовнішня стратегія України не буде чіткою, але залишиться проєвропейською. У разі ж перемоги Віктора Ющенка зовнішня стратегія України буде досить чіткою, вважає пан Онишкевич


Віце-президент Європейського парламенту повідомив, що мав зустрічі з головою Верховної Ради України Володимиром Литвином і прем’єр-міністром Віктором Януковичем.

Віце-президент Європейського парламенту повідомив, що мав зустрічі з головою Верховної Ради України Володимиром Литвином і прем’єр-міністром Віктором Януковичем. З одного боку, було підтверджено, що європейська інтеграція не змінилася, з іншого боку, Януш Онишкевич не почув підтвердження того, що Україна хоче стати членом Європейського союзу. Однак він сподівається, це відбудеться: “Ми готові допомагати вашій державі шляхом співпраці Європарламенту з Верховною Радою, а також співпраці інших структур Євросоюзу з Україною”.
XS
SM
MD
LG