Доступність посилання

ТОП новини

Штаб кандидата на посаду Президента, лідера блоку партій "Наша Україна" Віктора Ющенка заявляє про невнесення до списків виборців, підготовлених до виборів Президента, мера Черкас Анатолія Волошина та членів його родини


Про це журналістам повідомив заступник голови фракції "Наша Україна" у Черкаській міській раді Павло Карась. Він сказав, що у списках виборців у Черкасах виявлені безліч порушень, серед яких найпоширеніші - внесення до списків давно померлих людей та одночасне невнесення в них виборців, які реально проживають у місті. Як приклад, Карась навів факт невнесення до списків виборців мера міста Анатолія Волошина з родиною. За його адресою значиться жінка, яка померла вісім років тому.

Про це журналістам повідомив заступник голови фракції "Наша Україна" у Черкаській міській раді Павло Карась.

Він сказав, що у списках виборців у Черкасах виявлені безліч порушень, серед яких найпоширеніші - внесення до списків давно померлих людей та одночасне невнесення в них виборців, які реально проживають у місті. Як приклад, Карась навів факт невнесення до списків виборців мера міста Анатолія Волошина з родиною. За його адресою значиться жінка, яка померла вісім років тому.

Павло Карась додав, що до дільничних виборчих комісій міста були передані списки виборців станом на 1994-й рік.

”Відповідно, ті, хто вмер після цього, там є. А ті, хто прибув або кому зараз уже виповнилося 18 років, там відсутні", - сказав Карась.

Він висловив побоювання, що через численні порушення в списках, понад 20% виборців Черкас не зможуть взяти участь у виборах Президента.
XS
SM
MD
LG