Доступність посилання

ТОП новини

Фракція "Наша Україна" вимагає скликання екстреного засідання Ради національної безпеки та оборони для обговорення ситуації у країні та звільнення міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя


Про це сьогодні заявив член фракції Микола Томенко, виступаючи з трибуни Верховної Ради. "Влада почала терор проти тих людей, якi мають свої позицiї та перебувають у полiтичнiй опозицiї. Сьогоднi щодня мiлiцiя арештовує студентiв-активiстiв, активних громадян України за те, що вони виступають проти кандидата вiд влади Вiктора Януковича i мають iншу позицiю", - сказав вiн.

Про це сьогодні заявив член фракції Микола Томенко, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

"Влада почала терор проти тих людей, якi мають свої позицiї та перебувають у полiтичнiй опозицiї. Сьогоднi щодня мiлiцiя арештовує студентiв-активiстiв, активних громадян України за те, що вони виступають проти кандидата вiд влади Вiктора Януковича i мають iншу позицiю", - сказав вiн.

Депутат назвав кiлька прикладiв таких арештiв у Києвi, Харковi, Сумах, Миколаєвi, Чернiговi.

Микола Томенко стверджує, що надходять "сигнали вiд мiлiцiонерiв, якi свiдчать про пiдготовку силового сценарiю розвитку подiй, зокрема, iнформацiя про перемiщення вiйськових, зняття баз, а також про створення в Київськiй мiлiцiї спецпiдроздiлу "Нiндзя", який використовуватиме хiмiчну зброю проти мирного населення".
XS
SM
MD
LG