Доступність посилання

ТОП новини

ПРЕДСТАВНИКИ "РЕГІОНІВ УКРАЇНИ" ГОТУЮТЬ ПОХІД ШАХТАРІВ ДО КИЄВА НА 31 ЖОВТНЯ – ДЕПУТАТ ЛУЦЕНКО


Сергій Собуцький

За інформацією з регіонів, на шахтах доведена рознарядка привести до Києва на 31 жовтня – день виборів - від 200 до 1 тис. шахтарів. Про це повідомив на прес-конференції в Умані довірена особа кандидата в президенти України Олександра МОРОЗА в загальнодержавному окрузі Юрій ЛУЦЕНКО.

Він зазначив, що цим займаються активісти партії "Регіони України" і зокрема народний депутат України голова центральної профспілки вугільників України Віктор ТУРМАНОВ. Ю.ЛУЦЕНКО зазначив, що це робиться з метою "провокування різних ексцесів на виборчих дільницях".

За його словами, також є інформація з донецького штабу СПУ про те, що "знімаються з виборчих дільниць" представники кандидата в президенти Віктора ЯНУКОВИЧА і їх надсилають як спостерігачів до "опозиційних регіонів" - Києва та Львова.

Він зазначив, що все це робиться з єдиною метою, аби визнати вибори недійсними в цих регіонах. Ю.ЛУЦЕНКО підкреслив, що останні події в Києві свідчать про те, що "влада зайнялася масовою зачисткою перед днем голосування". Депутат підкреслив, що про це свідчать обшуки, арешти молодих лідерів опозиційних громадських організацій. Він зазначив, що намагання закрити "5 канал", "масове стягнення силовиків" робиться з метою забезпечення фальсифікації виборів на користь провладного кандидата.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG