Доступність посилання

ТОП новини

Представники блоку партій “Нашої України” називають своєю перемогою рішення ЦВК про утворення лише 41 додаткової виборчої дільниці на території Росії


Представники ж іншого кандидата на посаду Президента -Віктора Януковича подавали документи на додаткове відкриття у Росії 420 виборчих дільниць.

Говорить Микола Катеринчук, представник кандидата на посаду Президента Віктора Ющенка: “Центральна виборча комісія ухвалила рішення про утворення 41 дільниці. Це ті документи, які ми не встигли перевірити. А заяви, які пролунали з приводу того, що були викрадені ці документи, не відповідають дійсності. Я думаю, що якщо хтось запитає у голови ЦВК Кивалова, то той цю інформацію не підтвердить”.

Представники ж іншого кандидата на посаду Президента -Віктора Януковича подавали документи на додаткове відкриття у Росії 420 виборчих дільниць.

Уповноважена особа Віктора Януковича Степан Гавриш заявив, що рішення Центрвиборчкому про утворення меншої кількості дільниць у Росії “може негативно позначитися на іміджі держави”:

“Головне, щоб це пішло на користь українсько-російським стосункам, коли саме таким чином демонструвалася неповага до нашого особистого бажання, до тих прохань, які ми адресували російській владі, і вони були підтримані російською владою, сьогодні так цинічно і певною мірою неморально чинити розправу над цією ситуацією. Я думаю, що ніхто від них не чекав компромісу. Потрібно було будь-яким чином продемонструвати силу, показати українському суспільству цю силу”.
XS
SM
MD
LG