Доступність посилання

ТОП новини

ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ В УКРАЇНІ ХАРАКТЕРИЗУЮТЬСЯ ВИКОРИСТАННЯМ "ЧОРНОГО ПІАРУ"- ОФІЦІЙНИЙ СПОСТЕРІГАЧ.


Офіційний спостерігач від міжнародної організації "За справедливі вибори", депутат Держдуми Федеральних Зборів РФ Євген ТРЕПОВ вважає, що президентські вибори в Україні характеризуються використанням "чорного піару".

Про це сказав на прес-конференції в УНІАН.

За словами Є.ТРЕПОВА, це робить схожими вибори Президента України на вибори до російської Держдуми. Він зазначив, що на виборах в Україні працює багато піар-компаній, "які нічим не гребують і успіхи їх очевидні". Є.ТРЕПОВ також зауважив, що під час виборів до російської Держдуми також було "багато інсинуацій". Крім того, він вважає, що в Україні відбувається "безпрецедентне" втручання депутатів Верховної Ради України, зокрема, у роботу Центральної виборчої комісії, що видно на основі подій 23 жовтня.

За словами депутата Держдуми РФ, спостерігаючи за висвітленням подій, які відбувалися в суботу біля ЦВК видно "заангажованість ЗМІ".

Депутат Держдуми РФ Олександр КРУТОВ зазначив, що під час президентських виборів в Україні відчувається "сильний тиск ззовні", не уточнивши з боку яких саме країн. Водночас він зазначив, що на даний момент не доцільно говорити про втручання Президента Росії Володимира ПУТІНА у виборчу кампанію, у зв''язку з участю в прямому ефірі українських телеканалів.

За його словами, сам візит до України був запланований далеко до виборів, а наперед давати оцінки того, що може сказати В. ПУТІН не доцільно.

О.КРУТОВ вважає, що на цих президентських виборах "Україна здає екзамен на політичну зрілість". Офіційний спостерігач від МО "За справедливі вибори" на виборах Президента України Тетяна АСТРАХАНКІНА зазначила, що зафіксовані спостерігачами порушення стосуються того, що інформаційні матеріали на виборчих дільницях розміщені не в алфавітному порядку, нерідко приміщення дільниць є непристосованими для нормальної роботи, є недоліки щодо підготовки списків виборців. За її словами, на даний час немає проблеми з відкріпними талонами – їх не видають масово, як прогнозувалось деякими політиками. Т.АСТРАХАНКІНА зазначила, що на кожній дільниці видано не більше 10 таких талонів.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG