Доступність посилання

ТОП новини

КІНАХ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ЗНІМАТИ СВОЮ КАНДИДАТУРУ З ВИБОРІВ.


Кандидат на пост Президента України Анатолій КІНАХ не збирається знімати свою кандидатуру з виборів. Про це, як передає кореспондент УНІАН, він заявив 27 жовтня у Луцьку на прес-конференції для місцевих ЗМІ.

«Кандидатуру свою я знімати не буду. А те, що стосується об’єднання зусиль, то ми на всіх етапах готові об’єднати зусилля з тими, хто веде чесну боротьбу, хто в цій боротьбі не принижує авторитету і честі держави, з усіма, хто разом з нами хоче будувати таку державу і таку владу, яка працює в інтересах людей», - заявив А.КІНАХ. На запитання, хто конкретно з кандидатів відповідає цим критеріям, Анатолій Кирилович ухилився від прямої відповіді, сказавши: «далі буде…».

«Я ніколи не приймав і не буду приймати рішення під тиском. Я ніколи не приймав і не буду приймати рішення як результат примітивної торгівлі, всупереч інтересам людей і держави. Я ніколи не торгую і не буду торгувати довірою людей. Тому ми боремося серйозно і працюємо на максимально можливий результат», - заявив А.КІНАХ на запитання, чи не пропонували йому зняти свою кандидатуру. Також він заявив, що «дуже стурбований брудними подіями, які відбувалися 23 жовтня в приміщенні Центральної виборчої комісії». На його думку, вимога проведення чесних виборів – не є проблемою окремо взятого кандидата. Чесні вибори – це головний фактор довіри суспільства до влади, авторитет та честь держави та довіра до України з боку світового співтовариства.

«Тому я буду жорстко протидіяти як спробам фальсифікації, так і спробам введення суспільства і держави в той чи інший надзвичайний стан. Це абсолютно суперечить принциповим інтересам суспільства, це абсолютно суперечить праву людей на вільне волевиявлення. Я зроблю все для того, щоб закон по подіям 23 жовтня сказав своє слово, і всі, не залежно від прізвищ і посад отримали своє згідно з вимогами Конституції і законів України», - заявив А.КІНАХ.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG