Доступність посилання

ТОП новини

Микола Мельниченко: "Кучма і Янукович хочуть втягнути Путіна в аферу".


Зиновій Фрис

Прага, 27 жовтня 2004 – Сьогодні в нашій передачі коротке інтерв’ю дав колишній охоронець Леоніда Кучми Микола Мельниченко, котрий зараз у Варшаві. Про візит Владіміра Путіна Мельниченко каже.

Микола Мельниченко

Злочинці Кучма і Янукович відповідно до плану розробленого Медведчуком хочуть максимально використати російського президента Володимира Путіна в своїх брудни цілях. Але не все так просто.

Їм вдалося витягнути Путіна на декілька днів в Україну перед самими виборами. Вони зробили телевізійне шоу, але російський президент виявився набагато розумнішим і замість того, щоб публічно підтримати Януковича на що розраховували злочинці, він використав ефірний час для своєї піар-кампанії в Україні.

Але приїзд пов’язаний не тільки з публічними виступами. В ці дні також проходять кулуарні переговори і дуже багато вирішується саме на цих переговорах. Перш за все можливе майбутнє схвалення російською владою силового варіанту в Україні та мовчазне схвалення тотальної фальсифікації результатів президентських виборів.

Але проте вдалося чи не вдалося Кучмі, Януковичу та Медведчуку втягнути Путіна у свою аферу ми реально дізнаємось тільки на початку наступного місяця.

Зиновій Фрис

А ось що сказав пан Мельниченко з приводу звернення Віктора Ющенка до Владіміра Путіна.

Микола Мельниченко

Дуже правильною зараз є позиція штабу Віктора Ющенка щодо протидій будь-яким провокаціям української влади під час візиту російського президента. Така позиція дуже ускладнює реалізацію злочинцям своїх намірів.

Зиновій Фрис

Пане Мельниченко, ледве не у всіх гріхах і бідах українських сьогодні звинувачують Віктора Медведчука...

Микола Мельниченко

Найбільша небезпека йде від Кучми та Януковича.

Зиновій Фрис

Чи вірите Ви в те, що проведення екзит-полів буде запорукою не фальсифікації виборів?

Микола Мельниченко

Опозиція дуже сподівається на результати екзит-полу, але опозиція повинна протидіяти спробам злочинців залякати або підкупити тих осіб, які будуть проводити соціологічні дослідження саме в день виборів.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG