Доступність посилання

ТОП новини

Результат виборів у 157-му Дубенському територіальному окрузі Рівненщини став підставою для звільнення голови райдержадміністрації Валерія Богуцького


“Я рахую, що я, як представник влади, не отримав достатньої, якщо можна так сказати, поваги від населення, тому що результат негативний”, - сказав Валерій Богуцький. Варто додати, що факти адміністративного тиску у 157-му виборчому окрузі, який включає у себе 2 райони, зафіксовані з боку представників влади не Дубенського, а Димедівського району.

Учора Валерій Богуцький подав заяву про звільнення за власним бажанням, акцентуючи на тому, що за кандидата на Президента від влади в його окрузі проголосували менше 11 % виборців.

“Я рахую, що я, як представник влади, не отримав достатньої, якщо можна так сказати, поваги від населення, тому що результат негативний”, - сказав Валерій Богуцький.

Варто додати, що факти адміністративного тиску у 157-му виборчому окрузі, який включає у себе 2 райони, зафіксовані з боку представників влади не Дубенського, а Димедівського району.
XS
SM
MD
LG