Доступність посилання

ТОП новини

"НАША УКРАЇНА" НЕ НАПАДАЛА НА ЦВК – КІВАЛОВ.


Представники "Нашої України" не нападали на ЦВК, заявив в інтерв''ю журналістам Сергій КІВАЛОВ. Він також стверджує, що сервер ЦВК працює.

Відповідаючи на запитання щодо перебування в приміщенні ЦВК представників парламентсько-урядової коаліції, С.КІВАЛОВ сказав, що якщо хтось бажає проводити тут ніч і охороняти якісь приміщення, то він, як голова ЦВК, не заперечує – "нехай вони спостерігають за тим процесом, який відбувається. Головне, щоб вони не заважали роботі комісії".

Водночас голова ЦВК відзначив, що "бувають такі моменти, які роздратовують в цілому, буває якийсь перекіс".

Як повідомляв УНІАН, в будинку ЦВК зараз перебуває група представників урядово-парламентської коаліції, яку очолює народний депутат України, член фракції СДПУ(О) Нестор ШУФРИЧ. Н.ШУФРИЧ заявляє про те, що начебто представники "Нашої України" захопили будинок ЦВК, зокрема, приміщення, де розташований інформаційний центр, і працівники ЦВК вимушені підраховувати голоси без використання комп''ютерів. Як говорять представники парламентської більшості (їх 10-12 осіб), вони мають намір залишитися в ЦВК на ніч.

Як повідомляв і кореспондент УНІАН, і представники інших ЗМІ, станом на 15.00 сьогодні і в Центрвиборчкомі не було жодного представника "Нашої України". Немає їх там і зараз.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG