Доступність посилання

ТОП новини

ГУБСЬКИЙ ВИЗНАЄ НАЯВНІСТЬ ПОРУШЕНЬ ПІД ЧАС ВИБОРІВ НА КОРИСТЬ ЯНУКОВИЧА, АЛЕ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ВОНИ Є ПРОВОКАЦІЄЮ.


Лідер партії «Єдина Україна», народний депутат України Богдан ГУБСЬКИЙ визнає наявність порушень під час виборів на користь Віктора ЯНУКОВИЧА, але заявляє, що вони є провокацією.

Зокрема, у коментарі, переданому УНІАН прес-службою “Єдиної України”, Б.ГУБСЬКИЙ наголосив, що “саме влада найбільше зацікавлена у чесних і прозорих виборах. Тому дійсні або уявні порушення на користь Віктора ЯНУКОВИЧА можна розглядати лише як провокацію з боку його політичних опонентів”.

Водночас, коментуючи ситуацію навколо першого туру президентських виборів, Б.ГУБСЬКИЙ зауважив, що вибори відбулися легітимно, а наявні порушення не можуть поставити під сумнів волевиявлення українського народу.

«Головним пріоритетом для мене і для партії була й залишається єдина Україна – багата й успішна сучасна держава», - зазначив Б.ГУБСЬКИЙ.

Він підкреслив, що єдність та громадянський мир в Україні не повинні бути об’єктом спекуляцій і закликав дати відсіч політичним авантюристам.

«Я впевнений, що мудрість нашого народу дозволить відрізнити реальні справи нинішнього уряду від пустих обіцянок засліплених амбіціями властолюбців та провокаторів», - наголосив Б.ГУБСЬКИЙ.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG