Доступність посилання

ТОП новини

КОМАНДА ЮЩЕНКА ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У ДЕБАТАХ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЯНУКОВИЧА ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ВІДБУДУТЬСЯ ДЕБАТИ МІЖ САМИМИ КАНДИДАТАМИ В ПРЕЗИДЕНТИ – ШТАБ ЮЩЕНКА.


Члени команди Віктора ЮЩЕНКА візьмуть участь у дебатах з представниками команди Віктора ЯНУКОВИЧА лише в тому разі, якщо відбудуться теледебати між самими кандидатами в Президенти України. На цьому наполягає Центральний штаб В.ЮЩЕНКА, повідомила УНІАН прес-секретар В.ЮЩЕНКА Ірина ГЕРАЩЕНКО.

"Кандидати в Президенти несуть відповідальність за курс, який вони проводитимуть на посту керівника держави, тому першочергово важливо, щоб насамперед дискусія відбулась саме між ними. І в разі, якщо вона відбудеться, логічно перейти до дискусії між тими, хто цей курс втілюватиме в життя”, - заявила І.ГЕРАЩЕНКО.

“Отже, члени нашої команди готові прийняти запрошення і взяти участь у дебатах після того, як 16 листопада відбудуться дебати між кандидатами”, підсумувала прес-секретар В.ЮЩЕНКА.

Як ми вже повідомляли сьогодні, громадська коаліція "Новий вибір-2004", агентство УНІАН, і портал "Громадський простір" оголосили, що вони готові провести дебати представників команд кандидатів на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА і Віктора ЯНУКОВИЧА. На спільній прес-конференції в УНІАН керівник секретаріату громадської коаліції "Новий вибір-2004" Ігор КОГУТ і головний редактор УНІАН Олександр ХАРЧЕНКО повідомили, що орієнтовно буде проведено чотири зустрічі: керівників штабів обох кандидатів - Олександра ЗІНЧЕНКА і Сергія ТІГІПКА, довірених осіб кандидатів - Леоніда КРАВЧУКА і Миколи ТОМЕНКА, уповноважених представників кандидатів у ЦВК - Степана ГАВРИША і Юрія КЛЮЧКОВСЬКОГО, керівників парламентських фракцій. опозиції та більшості - Раїси БОГАТИРЬОВОЇ і Юлії ТИМОШЕНКО. Кожен тур дебатів має тривати близько 3-х годин. Дебати планується транслювати в Інтернеті.

На момент проведення прес-конференції, вже було отримано згоду на участь С.ГАВРИША, Ю.КЛЮЧКОВСЬКОГО, М.ТОМЕНКА та мала місце попередня домовленість з деякими іншими учасниками. Таким чином, УНІАН уточнює, що доля дебатів між командами кандидатів на пост Президента тепер залежить від того, чи відбудуться теледебати між Віктором ЮЩЕНКОМ і Віктором ЯНУКОВИЧЕМ.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG