Доступність посилання

ТОП новини

Владний режим не виведе людей на площу до Януковича, а знайти трьох-чотирьох керівників, які б натиснули на гудок, сьогодні можна – так оцінив кандидат на Президента Віктор Ющенко, який перебуває у Харкові, акцію на підтримку Януковича


За словами представників коаліції “Сила народу”, участь в акції деяких підприємств України – це загальнонаціональний індикатор місцезнаходження тіньової власності владних кланів: донецького, київського та дніпропетровського.

За словами представників коаліції “Сила народу”, участь в акції деяких підприємств України – це загальнонаціональний індикатор місцезнаходження тіньової власності владних кланів: донецького, київського та дніпропетровського. Віктор Ющенко, даючи оцінку акції, пригадав совєцькі часи, коли показували “Лєбєдіноє озеро” та гуділи заводи. Лідер “Нашої України” солідарний із ними, бо, за його словами, “цю владу вже давно потрібно поховати”. Підтримали цю акцію, за словами представників “Сила народу”, також керівники підприємств, які є залежними від корумпованої влади.
XS
SM
MD
LG