Доступність посилання

ТОП новини

Верховний суд залишив без розгляду скаргу виборчого штабу Вiктора Януковича на агiтацiю за його суперника на президентських виборах Вiктора Ющенка з боку Юлiї Тимошенко у день голосування 31 жовтня на "5-му каналi"


Уповноважений представник Ющенка в Центрвиборчкомi Юрiй Ключковський стверджує, що цього ж дня на Перший нацiональний канал транслював iнтерв''ю Вiктора Януковича з виборчої дiльницi, де той так само висловив упевненiсть у своїй перемозi.

Про це вчора на прес-конференцiї у Києвi повідомив уповноважений представник Януковича Степан Гавриш.

За словами Гавриша, Верховний суд "серйозно коригує хiд виборчої кампанiї". Вiн також зазначив, що суд, як полiтичний арбiтр, повинен бути поза емоцiями.

Разом з тим уповноважений представник Ющенка в Центрвиборчкомi Юрiй Ключковський стверджує, що у виступi Тимошенко на “5-му каналі” у день виборів не було закликiв голосувати за того чи iншого кандидата, а лiдерка БЮТ лише висловила упевненiсть у перемозi лiдера "Нашої України".

Він вказав, що цього ж дня на Перший нацiональний канал транслював iнтерв''ю Вiктора Януковича з виборчої дiльницi, де той так само висловив упевненiсть у своїй перемозi.
XS
SM
MD
LG