Доступність посилання

ТОП новини

КВУ ЗАКЛИКАЄ ПРОДОВЖИТИ ВСЕУКРАЇНСЬКУ АКЦІЮ ЩОДО УТОЧНЕННЯ СПИСКІВ ВИБОРЦІВ, ЯКА ПРОХОДИЛА 13-14 ЛИСТОПАДА.


Комітет виборців України закликає продовжити всеукраїнську акцію щодо уточнення списків виборців, яка проходила 13-14 листопада.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі КВУ.

Оголошена Комітетом виборців України акція по уточненню списків виборців “Знайди себе!” викликала широкий резонанс серед громадськості. КВУ висловлює щиру подяку всім своїм активістам, партнерам, представникам органів влади та засобів масової інформації, членам виборчих комісій та звичайним виборцям, які без жодного додаткового фінансування у різний спосіб поширювали інформацію про важливість мобілізації виборців для уточнення списків, або власним авторитетом закликали громадян до цієї процедури.

Однак, зазначає прес-служба, зафіксовано масові факти, коли виборці стикнулися з тим, що списки в означений законодавством термін не були передані на дільниці, або ж виборчі дільниці не працювали. Тисячі громадян по всій Україні, які прийшли на дільниці 14 листопада не змогли перевірити себе в списках з огляду на ці обставини, повідомляє прес-служба КВУ.

Відтак Комітет виборців України оголошує про проведення акції “Знайди себе!” кожного дня аж до 21 листопада. Комітет виборців закликає всіх підтримати акцію і не допустити сфальсифікованих списків під час повторного голосування.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG