Доступність посилання

ТОП новини

НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ ОПОЗИЦІЙНІ ПАРТІЇ І ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОПОНУЮТЬ ВЛАДІ ПІДПИСАТИ УГОДУ ПРО ЧЕСНІ ВИБОРИ.


18 обласних організацій опозиційних партій і громадських організацій звернулися до голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимира ЯЦУБИ і голови обласної ради Галини БУЛАВКИ з пропозицією підписати угоду про чесні вибори.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції у Дніпропетровську повідомив керівник обласної організації Української народної партії Віктор СИЧЕНКО.

Звернення до керівників регіону підписали голови обласних організацій УНП, Соціалістичної партії України, УРП «Собор», партії ВО «Батьківщина», партія «Яблуко» та інші, а також обласної організації профспілок інноваційних і малих підприємств України.

«На Дніпропетровщині за Віктора ЮЩЕНКА проголосувало близько 370 тис. виборців, але при проведенні виборів 31 жовтня в області відбулися численні порушення закону. Відомо, що облдержадміністрація разом з Дніпропетровською облрадою не приховували, що влада стоїть на боці кандидата в Президенти Віктора ЯНУКОВИЧА. Звертаємося до вас, Володимире Григоровичу (ЯЦУБА - УНІАН) з тим, щоб другий тур голосування на Дніпропетровщині пройшов чесно і прозоро», - наголошується у зверненні опозиційних партій та громадських організацій.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG