Доступність посилання

ТОП новини

У ВІННИЦІ НЕВІДОМІ РОЗСТРІЛЯЛИ АВТОМОБІЛЬ ІЗ ПОМАРАНЧЕВОЮ СТРІЧКОЮ.


Сьогодні у Вінниці невідомі розстріляли пневматичною зброєю шибки автомобіля „Шевроле”, на якому були прикріплені помаранчеві стрічки на підтримку кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив власник автомобіля, юрист підприємства „Продкомпанія” Леонід МАРЦИНКОВСЬКИЙ.

За його словами, машину було розстріляно вранці, біля під’їзду житлового будинку по вулиці Артема. „Заставши свою машину в такому стані, я негайно викликав міліцію, але особи, які із пневматичної зброї прострелили шибки моєї машини, досі не встановлені. Слідство з даного факту хуліганства триває і я переконаний, що основним приводом до цього акту вандалізму стали помаранчеві стрічки на моєму авто. В Києві за таку агітацію проколюють шини, у нас – стріляють по шибках”, – повідомив Л.МАРЦИНКОВСЬКИЙ.

Як повідомляв УНІАН, 11 листопада обласний штаб „Нашої України” розпочав у Вінниці акцію „Помаранчеве місто”, в ході якої водіям міста було роздані 20 тисяч помаранчевих стрічок.

У Києві мали місце непоодинокі випадки, коли під прикриттям темряви невідомі молодики ріжуть колеса автомобілів, до яких прикріплено стрічки жовтогарячого кольору.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG