Доступність посилання

ТОП новини

НА ХЕРСОНЩИНІ КЕРІВНИЦТВО АГРОФІРМИ "БІЛОЗЕРСЬКЕ" ПРИМУШУЄ ПРАЦІВНИКІВ ГОЛОСУВАТИ ЗА ЯНУКОВИЧА.


На Херсонщині керівництво агрофірми "Білозерське" під погрозою звільнення і невиплати заробітної плати примушує своїх працівників у другому турі президентських виборів голосувати за кандидата на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА.

Як повідомила кореспонденту УНІАН голова Білозерського районного штабу за кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКО Наталія СТЕПАНОВА, керівництво підприємства оголосило 21 листопада робочим днем - з 8.00 до 16.00.

У зв''язку цим бригадири примусово відібрали у працівників підприємства паспорти і зобов''язують їх брати на виборчих дільницях відкріпні посвідчення, стверджує Н.СТЕПАНОВА.

Вона заявляє, що робітників примушують взяти відкріпні посвідчення, щоб "під наглядом бригадирів вони проголосували за ЯНУКОВИЧА".

Крім того, за словами Н.СТЕПАНОВОЇ, сьогодні вранці виконуючий обов''язки голови Білозерської райдержадміністрації Сергій ПОЛІЩУК відкрито агітував за діючого прем''єра.

Кореспонденту УНІАН не вдалося взяти коментар у директора агрофірми Віктора СІЛЕЦЬКОГО оскільки той перебуває в районній лікарні.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG