Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Одеської міськради Георгій Селянин виявив нові матеріали проти Ющенка.


Петро Каландирець

Депутат Одеської міськради Георгій Селянін
У Суворовській райдержадміністрації Одеси досить боляче сприйняли пропозицію членів окружної виборчої комісії максимально наблизити комп’ютерне обладнання, що має зв`язок з Центральною виборчою комісією, до місця, де будуть зачитані і затверджені протоколи комісії округу №138.

Окружна комісія округу розташована на першому поверсі адміністрації, у актовому залі, а інші комп’ютеризовані приміщення, які мають зв’язок з ЦВК, на третьому поверсі.

На засіданні окружної комісії округу 138 наголошували, що це викликає незручності для багатьох членів комісії. Вони висловили припущення, що інформація, яка буде оголошена за результатами протоколів, може бути викривлена на третьому поверсі – невірно передана, або передана з помилками.

Зустріч депутата міськради Геогія Селянина з керуючим справами Суворовської райдержадміністрації Одеси паном Калініним, з вищенаведеного питання, результатів не мала.

Георгій Селянин: “Він розмовляв зі мною на підвищених тонах. Запитував: “Яка необхідність? Навіщо це треба? Перший тур ми нормально відпрацювали”. Всі пояснення, що це не лише моя ініціатива, а думка окружної комісії, не були почуті. Калінін сварився. Ображав мене. Висловлювався нецензурно. І це незважаючи на те, що він знає мене не лише як члена комісії, але і депутата міськради”.

Георгій Селянин попросив працівників міліції зробити керуючому справами Суворовської райдержадміністрації Одеси Калініну попередження. Натомість, пропозиції комісії про покращення роботи комісії дотепер так і не почуті.

Цього ж дня депутат Одеської міськради Георгій Селянин виявив і конфіскував у приміщенні Суворовської райдержадміністрації великий наклад газети “Вєчєрній город” “з наклепницькими матеріалами на адресу кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка”. Ці газети, за словами депутата, були у приміщенні райдержадміністрації під охороною правоохоронних органів.
XS
SM
MD
LG