Доступність посилання

ТОП новини

Прихильники Ющенка в Одеській області розпочали агітаційну кампанію.


Петро Каландирець

Учасники наметового містечка в Одесі гріються вночі.
7 грудня Одеський обласний штаб блоку “Наша Україна” ухвалив рішення перенести наметове містечко з майдану біля обласної держадміністрації на Соборну площу міста. Такі дії пояснили тим, що у прихильників Віктора Ющенка в Одесі з’явилися додаткові вимоги до міського голови Руслана Боделана.

Як повідомив радіо “Свобода” працівник обласного штабу Ющенка Вадим Поліщук, наметове містечко вирішили розмістити ближче до центру міста. “Таким було рішення регіонального відділення коаліції “Сила народу”. Планується змінити і формат роботи містечка. Поруч з ним працюватиме щоденний прес- центр коаліції “Сила народу”. Тут буде і штучний майданчик для проведення різноманітних агітаційних заходів”,- повідомив Вадим Поліщук.

Зустріч з Головою облдержадміністрації Сергієм Гриневецьким
Учасники наметового містечка вимагатимуть проведення в Одесі та області чесних виборів, негайної відставки Одеського міського голови Руслана Боделана та голови облдержадміністрації Сергія Гриневецького.

Тим часом, Одеський обласний штаб Віктора Ющенка вже розпочав агітацію за лідера блоку “Наша Україна”, який братиме участь у повторному голосуванні на другому турі виборів 26 грудня.

Про це повідомив прес- секретар штабу Сергій Філічкін. В Одесі готуються до проведення інформаційних пікетів та розміщення біг- бордів, поширення листівок та різноманітної агітаційної літератури. Голова Одеської обласної організації УРП “Собор” Федір Нарійчук переконаний, що “під час чесних і рівних для обох кандидатів в Президенти виборах переможе Віктор Ющенко”.

Пастор Петро Мартьянов з одним з учасників наметового містечка
Федір Нарійчук: “Ми знаємо, які шалені фальсифікації чинила нинішня влада. Я думаю, що можливості у них тепер уже обмежені. Хоча не можна сказати , що губернатор області Сергій Гриневецький і Одеський міський голова Руслан Боделан зробили висновки і зрозуміли, що не можна знущатися над власним народом. Про це свідчать з’їзди сепаратистів на Сході України”.

Пастори різних християнських церков продовжують проведення вже традиційного автомарафону на підтримку Віктора Ющенка. Згаданий автомарафон був ініціативою звичайних одеситів, серед яких чимало віруючих різних церков. У їхніх планах і відвідини цими днями районів Одеської області.

Учасники зустрічі у Кафедральному Соборі Різдва Христового
7-го грудня у кафедральному храмі Різдва Христового секретарі Духовних Рад християнських конфесій, пастори Петро Мартьянов та Олександр Чернега мали зустріч з єпископом Одеським і Балтським УПЦ Київського Патріархату, Владикою Яковом. Під час зустрічі обговорили ситуацію в регіоні та заплановані різноманітні спільні акції християнських церков, мета яких - збереження миру в українському суспільстві.
XS
SM
MD
LG