Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі тривають акції на підтримку Віктора Ющенка.


Петро Каландирець

Демонстрація прихильників Ющенка в Одесі
Близько трьох тисяч прихильників Віктора Ющенка в Одесі організували демонстрацію вулицями міста та мітинг на Куліковому майдані міста. Завадити проведенню акції намагалися близько трьохсот прихильників Віктора Януковича, якими керував керівник організації “Єдіноє отєчєство” Валерій Кауров.

Учасники демонстрації прихильників Віктора Ющенка тримали гасла “Свободу не спинити”, “Боделана у відставку”, “Так, Ющенко”. Від Одеського оперного театру вони пройшли вулицями Одеси у напрямку Кулікового поля, де відбувся мітинг. Тут мали слово Голова Одеської обласної організації УРП “Собор” Федір Нарійчук, народні депутати України Василь Цушко та Олексій Козаченко, професор Сергій Козицький.

Присутніх привітав христианським словом ігумен Гавріїл (Українська Православна Церква Київського Патріархату).
Агресивних прихильників Януковича стримувала міліція
Стало відомо, що керівником регіонального штабу Віктора Ющенка в Одеській області став народний депутат України (група “Центр”) Олексій Козаченко. Він повідомив, що “не має жодних сумнівів у значній підтримці Віктора Ющенка серед виборців регіону 26 грудня”.

Заступник керівника штабу, народний депутат України Василь Цушко (фракція Соцпартії) переконаний, що у прихильників Віктора Ющенка в Одеській області попереду важка виборча кампанія. “Голови райдержадміністрацій – серед яких чимало організаторів фальшування результатів першого та другого турів голосування на виборах Президента України – будуть і далі робити спроби застосування адмінресурсу. Необхідно зробити і все для спростування “чорних легенд” про Віктора Ющенка серед виборців, особливо у сілах в Одеській області”.

Демонстрація прихильників Ющенка в Одесі
Василь Цушко повідомив, що нині у обласному штабі блоку “Наша Україна” особливу увагу мають намір приділити і роботі, не лише з виборцями Одеси, але і селянами – “до яких правда про політичні процеси в країні практично не доходить”.

Цього дня молоді люди з прапорами на підтримку Януковича розчавили апельсини, перед цим виклавши ними слово “Нашизм”. При цьому, в інтерв’ю журналістам, вони пообіцяли “давити” своїх політичних противників. Натомість – одесити, які стали свідками цієї події – висловили подив і жалкували, що апельсини не роздали голодним дітям Одеси, яких чимало.

13 грудня народний депутат України, Голова обласного штабу Ющенка Олексій Козаченко провів нараду з керівниками всіх районних штабів Нашої України. Учасників заходу поінформували про наміри активізації роботи у
Керівник Одеського обласного штабу Ющенка Олексій Козаченко
районах області завдяки посиленню агітаційної роботи, залученню до роботи прихильників Голови Соцпартії Олександра Мороза.

Заст.керівника штабу Ющенка на Одещині Василь Цушко
XS
SM
MD
LG