Доступність посилання

ТОП новини

Тарас Чорновіл, керівник Центрального виборчого штабу Віктора Януковича, повідомив з посиланням на джерело у штабі опонента про те, що прослуховування телефонних розмов високопосадовців України організувало Федеральне бюро розслідувань США


Він зазначає, що ФБР записувало розмови не лише керівників штабу Януковича та співробітників Адміністрації Президента України, але й голови Верховної Ради, міністрів, депутатів, бізнесменів та суддів. Народний депутат України Володимир Сивкович, який у минулому мав стосунок до спецслужб, спростовує версію про прослуховування розмов українських високопосадовців за допомогою ФБР:

“Я думаю, що це не зовсім відповідає істині. На сьогоднішній день в Україні, крім офіційних організацій, які можуть це робити у державних установах. Там записи усі із мобільних телефонів, а телефони мобільні сьогодні мають можливість близько 7 установ державних тільки. Я знаю, що зараз в Україні знаходиться, як мінімум, ще приватних 4 машини, які обладнані для прослуховування до 16 телефонів”.

Учора Тарас Чорновіл говорив, що має інформацію про підготовку штабістами Ющенка замаху на життя самого Ющенка, сьогодні про те, що "Укрзалізниця" відмовляється надавати потяги у Західну Україну для спостерігачів зі Сходу.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG