Доступність посилання

ТОП новини

(15.50) “Юридично зірвати вибори на сьогодні дуже легко”, -вважає Ігор Попов, голова правління Комітету виборців України


Поле для фальсифікації повторного туру виборів зменшилося, але можливість зриву виборів Президента України існує, - про це заявив у Києві на прес-конференції Євген Побережний, заступник голови правління комітету виборців. КВУ фіксують факти кримінального втручання у виборчий процес і повідомляють, що списки у деяких областях містять неточності.

Поле для фальсифікації повторного туру виборів зменшилося, але можливість зриву виборів Президента України існує, - про це заявив у Києві на прес-конференції Євген Побережний, заступник голови правління комітету виборців. КВУ фіксують факти кримінального втручання у виборчий процес і повідомляють, що списки у деяких областях містять неточності. Голова правління Комітету виборців, Ігор Попов прогнозує, якщо розрив між кандидатами у президенти буде менше п’яти відсотків, з боку Віктора Януковича обов’язково буде оскарження поразки у суді.
XS
SM
MD
LG