Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Одеської міськради Георгій Селянін виступає за заборону агресивних “соціальних” бігбордів Партії регіонів.


Петро Каландирець

Депутат Одеської міськради Георгій Селянін
До депутата Одеської міськради Георгія Селяніна звернулася Асоціація рекламістів, яка поскаржилася на тиск. Робітничій бригаді, яка здійснювала поширення агітматеріалів кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка, кілька разів погрожували. Невідомі молодики кілька разів намагалися забрати у них плакати, скинути їх зі сходів. Два бігборди були знищені...

За словами депутата Одеської міськради Георгія Селяніна, “ми бачимо сьогодні збільшення так званої соціальної реклами Партії регіонів, яка містить заклики “зупинити наступ помаранчевої епідемії”.

Георгій Селянін вважає, що “гасла, під якими підписується Партія регіонів, не є соціальною рекламою. На маю думку, не можна рекламувати громадянську війну. А їхні бігборди є пропагандою війни, яку не прийнято використовувати під час демократичних виборів.

Подібний “продукт” Партії регіонів має бути поза законом. Неповага до громадян, які є прихильниками опозиції, може мати лише одну мету – зрив виборів, що переслідується Законодавством”.
XS
SM
MD
LG