Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі отець Олександр Чумаков, на знак протесту, відмовився від дебатів з представником Віктора Януковича.


Петро Каландирець

Голова міського благодійного фонду соціальної підтримки знедолених дітей “Світлий дім” – отець Олександр Чумаков (УГКЦ) відмовився від дебатів з представником кандидата на посаду Президента України Віктора Януковича. Про це Він заявив у прямому ефірі провладної муніципальної телекампанії “РІАК”. За словами отця Олександра Чумакова:

“Представник Януковича прагнув дезинформувати телеглядачів відвертаючись від реального життя. Від апелював до подій у райцентрі Ананьїв, Одеської області. А я знаю, що вчора там був вчинений напад на районний штаб Віктора Ющенка під час якого злочинці розтрощили його. Я знаю живу правду життя, де дітям і священикам, родинам погрожують представники “блакитно-білих”. Від лукавого і брехливого можна лише відвернутися, і через це сотворити благо”.

У відповідь на заклик отця Олександра Чумакова висловити співчуття мешканцям притулку “Світлий дім” представник Януковича заявляв про “помаранчеву чуму” і назвав факт виявлення розлитих 20 кілограм ртуті “приватним випадком”.
XS
SM
MD
LG