Доступність посилання

ТОП новини

Керівник виборчого штабу Віктора Януковича Тарас Чорновіл повідомив сьогодні на прес-конференції, що вони відклали подання скарги до Верховного суду на результати президентських виборів


Ця обставина дозволила прибічникам Януковича відстрочити друкування в газетах рішення ЦВК про визнання Віктора Ющенка переможцем виборів


Ця обставина дозволила прибічникам Януковича відстрочити друкування в газетах рішення ЦВК про визнання Віктора Ющенка переможцем виборів. Відповідне рішення Верховний суд ухвалив учора.

Тарас Чорновіл зазначив у понеділок, що штаб має можливість відстрочити подання згаданої скарги до вівторка наступного тижня. А керівник прес-служби Центрвиборчкому Зоя Шарікова повідомила, що публікацію рішення ЦВК можна здійснити лише після завершення термінів оскарження відповідної постанови в суді.

Опозиція звинувачує Віктора Януковича в умисному затягуванні інавгурації новообраного Президента України. Тарас Чорновіл не приховує намірів свого шефа:

“Основна мета все-таки, - проведення нових виборів. І накопичені у виборчому процесі порушення, які йшли,-вони так чи інакше “грають далі”. Тому що пішов отой “маховик”. Тому необхідно запускати абсолютно новий виборчий процес”.
XS
SM
MD
LG