Доступність посилання

ТОП новини

Перший візит до Росії нового українського міністра: Євген Червоненко зупинився в одному з найфешенебельніших московських готелів.


Віталій Портников

Москва, 15 лютого 2005 року - Номер фeшенебельного московського готелю “Арарат Паpк Хайям” на один день став резиденцією головного транспортника України. До Москви завітав Євген Червоненко.

Міністр транспорту і зв’язку став першим українським міністром, який відвідує РФ після того, як змінилась виконавча влада. Про це, як про велику честь, пан Червоненко сказав на спільній прес-конференції зі своїм російським колегою Михайлом Левитиним.

Наголошувалось, що буде чимало спільних проектів, і робота між Міністерствами транспорту РФ і України продовжуватиметься. Михайло Левитин спеціально підкреслив, що його український колега, як найголовніше, визначив спадкоємність транспортної політики і зв’язків між РФ і Україною.

Візит Євгена Червоненка передбачав зустрічі не тільки з російськими урядовцями, але із бізнесменами, зацікавленими в співробітництві з українською стороною.

Номер в готелі “Арарат Парк Хаятт” став справжньою резиденцією головного українського транспортника, в якому також мали відбуватися ділові зустрічі.

Російські бізнесмени мали переконатися, що мають справу з керівником потужного відомства, адже навіть день проживання в готелі “Арарат Парк Хаятт” коштує 1790 американських доларів.

До російської столиці Євген Червоненко прибув на потязі. І на потязі (разом з усіма керівниками українських залізниць, своїми заступниками та іншими представниками галузі) повернувся до української столиці. Як заявив Євген Червоненко, це надійний транспорт і він обрав його для перших відвідин російської столиці.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG