Доступність посилання

ТОП новини

ВАТ “Прикарпаттяобленерго”: конфлікт триває.


Іван Костюк

Івано-Франківськ, 15 березня 2005 - У вівторок повинні відбутися загальні збори акціонерів компанії “Прикарпаттяобленерго”. Чимало експертів сподівається, що рішення, яке буде ухвалене на цих зборах, стане вагомим кроком у вирішенні проблеми двовладдя на підприємстві. Адже хто зараз є реальним керівником енергопостачальної компанії, не може визначити навіть суд.

Кілька днів тому голова правління відкритого акціонерного товариства “Прикарпаттяобленерго” Олександр Бубен, що за рішенням Комсомольського районного суду міста Херсона знову на посаді керівника цієї енергопостачальної компанії, зробив заяву для журналістів. Він повідомив, що Дарницький районний суд Києва нещодавно скасував своє ж рішення, згідно з яким виконувачем обов’язків керівника відкритого акціонерного товариства “Прикарпаттяобленерго” став Ярослав Дзивідзинський.

Нагадаємо, що 17 лютого Ярослав Дзивідзинський у супроводі бійців приватної охоронної фірми та судовиконавців увійшов на територію “Прикарпаттяобленерго” і згідно з рішенням уже згаданого Дарницького суду почав виконувати обов’язки керівника компанії. Та вже за кілька днів за сприяння кількох депутатів Верховної Ради, які є членами Соціал-Демократчиної партії (об’єднаної), було виконано рішення Комсомольського районного суду міста Херсона, і Олександр Бубен повернувся у крісло керіваника “Прикарпаттяобленерго”.

Нове рішення Дарницького суду міста Києва, здавалось би, остаточно знімає проблему двовладдя на енергопостачальній компанії. Принаймні так було до 15 березня. Адже саме цього дня повинні відбутися загальні збори акціонерів відкритого акціонерного товариства “Прикарпаттяобленерго”. А, як заявляють експерти, саме на цих зборах акціонери врешті зможуть поставити остаточну крапку і заявити спільним рішенням, кого ж вони хочуть бачити на чолі енергопостачальної компанії.
XS
SM
MD
LG