Доступність посилання

ТОП новини

Понад півтори тисячі киян пікетували столичну мерію з вимогою відставки Київської міської ради


Своїми гаслами вони протестували проти незаконної забудови столиці. Пікетники ухвалили звернення до депутатів Київської міськради.


Своїми гаслами вони протестували проти незаконної забудови столиці. Пікетники ухвалили звернення до депутатів Київської міськради.

Київська громадськість вважає за необхідне ініціювати проведення міського референдуму щодо довіри нинішньому складу міської ради; виступає за тимчасове припинення повноважень Київського міського голови Олександра Омельченка, який, на думку представників Форуму порятунку Києва, дозволяє чинити беззаконня і знищувати пам’ятки історії, архітектури, зелені зони української столиці сумнівним інвесторам. Про це мовиться у зверненні громадськості Києва, яке оприлюднене під час пікетування будинку мерії, і передане через міських депутатів , членів фракції “Нашої України” на розгляд сесії міськради.

Мер Києва Олександр Омельченко сказав журналістам сьогодні, я що будiвництво в столицi буде розвиватися згiдно з генеральним планом i через кiлька рокiв обсяги житлового будiвництва вийдуть на рiвень 1,5 млн. кв. м на рiк. Омельченко пообіцяв найближчим часом підписати рiшення про затвердження правил забудови Києва, щоб усунути хаотичні забудови в столицi.
XS
SM
MD
LG