Доступність посилання

ТОП новини

Військові моряки з Болгарії завітали до Одеси.


Петро Каландирець

Гості з Болгарії
Одеса, 20 травня 2005 - День Європи, який продовжують відзначати в Одесі, привернув до причорноморського міста не лише увагу підприємців, артистів, але і військових моряків.

20 травня заступник Одеського міського голови Вахтангі Убірія прийняв командира учбового корабля Військово- Морських Сил Болгарії „УК – 421”. Військові моряки з Болгарії завітали до Одеського морського вокзалу відвідавши ще один український порт – Севастополь. Це щорічний візит, мета якого – проходження учбової практики курсантів військово-морської Академії ВМС Болгарії.

В Одесі вони відвідали Одеський оперний театр, Болгарський культурний центр, оглянули визначні і цікаві місця Одеси та були серед гостей урочистих заходів, які протягом дня 19 травня тривали з нагоди відзначення Дня Європи. Цікавилися болгарські моряки і життям та побутом баз Військово-Морських Сил України в Одесі.

„Одеса і Варна дуже подібні. Це два чорноморських міста, які мають всі можливості для зміцнення і розвитку взаємовигідної співпраці”, - сказав під час зустрічі з паном Убірією командир учбового корабля ВМС Болгарії Славчо Костілов Славов.

Цього ж дня в Одесі відбувся „круглий стіл” з курсантами Одеського коледжу технічного флоту присвячений обміну досвідом навчання і проходження практики, служби у Військово-Морських Силах.
XS
SM
MD
LG