Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко після засідання уряду заявила, що в Україні на сьогодні немає жодних проблем із забезпеченням балансу природного газу


За словами Юлії Тимошенко, Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" вдалося довести, що немає проблем і з російським газом, який міститься в українських газових сховищах.


"Всі інформаційні повідомлення, які стосуються дисбалансу газу в Україні, не відповідають дійсності”.

За словами Юлії Тимошенко, Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" вдалося довести, що немає проблем і з російським газом, який міститься в українських газових сховищах. Прем’єр-міністр також наголосила, що всі заяви російських посадовців про недостачу російського газу в українських сховищах не відповідають дійсності. Минулого тижня під час саміту країн Великої вісімки президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія готова співпрацювати з Україною за умови, що буде припинено несанкціонований відбір російського газу.

Тимошенко наголосила на тому, що на сьогодні транзит російського газу здійснюється згідно з підписаними угодами: "Ми є надійними партнерами і виконуємо всі угоди".

Прем''єр-міністр Юлія Тимошенко також заявила про відсутність боргів у розрахунках України за туркменський газ.
XS
SM
MD
LG