Доступність посилання

ТОП новини

Вперше в Україні! Звукові картинки на радіо. Унікальний експеримент на теренах ФМ радіомовлення України – спільний проект „Звуки життя” – презентують від 18 липня „Наше радіо” та корпорація Радіо Вільна Європа - Радіо Свобода.


Чотири рази на день о 14.30, 15.30, 17.30 та 18.30 з’являтимуться щоразу нові звукові картинки в ефірі „Нашого радіо”.

В.Бурда, О.Буряк, Ю.Жмакіна, Н.Шерстюк, М.Моїсеєв
Чотири рази на день о 14.30, 15.30, 17.30 та 18.30 з’являтимуться щоразу нові звукові картинки в ефірі „Нашого радіо”.

”Звуки життя” показуватимуть нашому слухачеві, з яких голосів, тонів та напівтонів, емоцій та тверезих розрахунків, звуків та шумів складаються найцікавіші та найважливіші події життя України та українців.

Цей унікальний проект став можливим завдяки бажанню „Нашого радіо” та корпорації Радіо Вільна Європа - Радіо Свобода – рухатися вперед у ногу з часом та розвивати себе. Надати нашому слухачеві можливість мати ще більше якісних інформаційних програм та достовірних джерел інформації, а також – вільно обирати той інформаційний продукт, який йому більше до вподоби.

Як зазначила Ольга Буряк, директор української служби Радіо Вільна Європа - Радіо Свобода, цим проектом радіо Свобода не просто розширюватиме своє мовлення на Україну, але ”виходитиме у новому форматі партнерства із Нашим Радіо – одним з лідерів українських Fm станцій із національним покриттям. Зміна влади в Україні і відкриття нових можливостей дозволяють нам сьогодні вийти до українського слухача з ексклюзивним продуктом і надати Свободі нового звучання.

Ціла корпорація Радіо Вільна Європа - Радіо Свобода рухається сьогодні у напрямку конвергенції: ми шукаємо нові платформи для доставки нашого продукту - тобто програм – чи то телебачення, чи то Інтернет, чи то співпраця із комерційними радіостанціями, такими як Наше Радіо,” – повідомила Ольга Буряк.

Про подробиці ви зможете дізнатися за телефон: 238-80-30 Запитувати Таню Сорокіну.
XS
SM
MD
LG