Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко зажадав під час сьогоднішньої колегії відставки керівника міліції Львівщини Богдана Шкаради


Перед цим міністр внутрішніх справ Юрій Луценко розкритикував главу міліції Львівщини за неефективну боротьбу з організованою злочинністю.

Перед цим міністр внутрішніх справ Юрій Луценко розкритикував главу міліції Львівщини за неефективну боротьбу з організованою злочинністю.

Юрій Луценко: “Богдане Михайловичу, я просто не розумію – досі ходить і не просто ходить, а керує львівськими посадовцями “Морда”, кримінальний авторитет, ще дві групи числяться на всіх пошукових базах, але вони спокійно ходять. Чим у вас бос займається?”

А Богдан Шкарада відповів міністру, що львівська міліція робить усе можливе для боротьби з організованою злочинністю. Богдан Шкарада: “Що стосується організованих злочинних груп. Кримінальна справа по одній з них закінчена, йде до суду. Сім активних членів організованої злочинної групи заарештовані, це задокументовано”.

Президент Ющенко звинуватив його у непрофесійності та запропонував подати рапорт про відставку. Віктор Ющенко: “Якщо ви – чесний полковник, ви повинні покласти на стіл рапорт і сказати, що з цією темою не справляєтеся”.

Богдан Шкарада очолює міліцію Львівщини з лютого цього року. Президент також зажадав відставки від керівника міліції Волині Михайла Лебедя. За даними Ющенка, саме через Волинську митницю нелегально перевозили різноманітні товари.
XS
SM
MD
LG