Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Великої Британії Тоні Блер заявив з приводу вибухів у четвер: "Ми знаємо, яка мета цих нападів – залякати людей. На щастя, в цьому випадку, найвірогідніше, обійшлося без жертв. Поліція і служби безпеки діяли дуже добре в цій ситуації. Я думаю, ми повинні заспокоїтися".


У Лондоні сьогодні пролунали кілька невеликих вибухів у громадському транспорті. За даними поліції, у метро і в автобусі сталися 4 вибухи.Вважають, спрацювали детонатори, а не великі вибухові пристрої. Перекрили рух на трьох лініях лондонського метро. Райони інцидентів оточила поліція. Розшукують юнака, котрий утік зі станції метро "Warren Street". Не виключають, що це смертник, котрий намагався привести в дію вибуховий пристрій.

Шеф лондонської поліції Іян Блер: “Були 4 вибухи чи спроби вибухів, дотепер точно не зрозуміло, що саме сталося. На даний момент потерпілих небагато. Вибухи були менш потужними , ніж минулого разу, але чому , поки що ми не знаємо, ми збираємося ретельно обстежити місця інцидентів. Поки що дуже важливо для лондонців і всіх, хто у місті, залишатися там, де вони перебувають нині. Це дуже серйозний інцидент”.

Перекрили рух на трьох лініях лондонського метро. Райони інцидентів оточила поліція. Розшукують юнака, котрий утік зі станції метро "Warren Street". Не виключають, що це смертник, котрий намагався привести в дію вибуховий пристрій.

Два тижні тому у Лондоні внаслідок терактів загинули 56 осіб, майже 700 були поранені.
XS
SM
MD
LG