Доступність посилання

ТОП новини

Президент Віктор Ющенко вірить, що партія "Народний союз "Наша Україна", Народна партія і блок Юлії Тимошенко разом братимуть участь у виборах Верховної Ради в 2006 році


Президент вважає за потрібне підписати у вересні політичну угоду між цими трьома політичними силами. Їхня спільна участь у виборах до Верховної Ради сприятиме тому, що парламент буде добре структурований та ефективний при вирішенні важливих завдань.


Про це Президент сказав у понеділок на прес-конференції. Водночас він зазначив, що розуміє складність такого об''єднання, тому що за кожною з політичних сил стоять прихильники, і в них є політичні амбіції. Президент вважає за потрібне підписати у вересні політичну угоду між цими трьома політичними силами. Їхня спільна участь у виборах до Верховної Ради сприятиме тому, що парламент буде добре структурований та ефективний при вирішенні важливих завдань.

Раніше Володимир Литвин заявляв, що переговори про створення блоку на парламентські вибори 2006 року між “Народним союзом “Наша Україна”, БЮТом і Народною партією ще не починалися.
XS
SM
MD
LG