Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі презентували новий авіарейс на Ригу.


Петро Каландирець

Від 2 серпня латвійська авіакомпанія airBaltik, у співпраці з Аеросвітом, розпочала прямі рейси до Одеси. Це вже другий прямий рейс з Латвії в Україну.

Президент airBaltik Бертолт Флік наголосив: „Ми задоволені, що маємо можливість запропонувати пасажирам зручну доставку до Одеси, яка є курортним містом на Чорному морі, і добре знане у просторі СНД як місце народження своєрідного гумору. Цьому місту звичний власний шарм, який добре знають мандрівники з Прибалтики. Саме тому, ми прогнозуємо, що рейси до Одеси будуть користуватися великим попитом. Тим часом, і країни Балтії стануть ближчими для багатьох одеситів і мешканців Півдня України, з якими нас пов’язують туристичні, родинні, ділові інтереси”.

Рейси Одеса-Рига нині будуть здійснювати три рази на тиждень. Вартість перельоту - від 115 американських доларів у одному напрямку. Квитки можна буде придбати у туристичних агенціях чи на Інтернет сторінках латвійської та української авіакомпаній.

Польоти до Одеси будуть здійснювати літаком зразку Fokker 50. Тривалість польоту – три години десять хвилин. Важливим фактором для відкриття рейсу стало запровадження в Україні безвізового режиму для громадян Європейського Союзу.

Для комунального підприємства „Міжнародний аеропорт Одеса” відкриття рейсу на Ригу стало презентацією вже двадцятого міжнародного авіанапрямку та „реальним розширенням вікна до Європи”.

2 серпня в Одесі проведена зустріч генерального директора комунального підприємства Міжнародний аеропорт Одеса Світлани Кобилянської з представниками компанії airBaltik, на якій розглянуті можливості залучення до регулярних авіарейсів літаків „Боїнг”. Це обумовлене успіхом щойно відкритої авіалінії. Квитки на всі 52 місця у пасажирському літаку були придбані з Риги до Одеси і у зворотньому напрямку.

Світлана Кобилянська запевнила одеських журналістів, що адміністрація міжнародного аеропорту робитиме все можливе для відкриття нових авіарейсів, залучення інвестицій у розвиток та стабільну розбудову комунального підприємства.
XS
SM
MD
LG