Доступність посилання

ТОП новини

За попереднього українського уряду відбулося суттєве сповільнення у промисловості та спад у торгівлі, вважають експерти Міжнародного центру перспективних досліджень


Водночас, на їхню думку, відставка уряду Юлії Тимошенко не є руйнівною для здобутків Помаранчевої революції, оскільки розкол команди Ющенка підвищив стандарти поведінки політиків і можновладців. Міжнародний центр перспективних досліджень прогнозує погіршення зростання ВВП 2005 року до 4%. Раніше очікували, що це зростання буде на рівні 7%.


Водночас, на їхню думку, відставка уряду Юлії Тимошенко не є руйнівною для здобутків Помаранчевої революції, оскільки розкол команди Ющенка підвищив стандарти поведінки політиків і можновладців.

Сьогодні у Києві аналітики представили дослідження на тему: “Погіршення економічних тенденцій: результат чи поштовх?”. Говорить експерт Центру Олексій Блінов:

“Ситуація, яку ми мали навесні, і ситуація, яку ми маємо зараз, кардинально відрізняються. Але ми вважаємо, що нинішня негативна економічна ситуація для реформ може обернутися благом. Адже саме ці негативні чинники можуть стати додатковим поштовхом для самоорганізації урядової машини”.

Міжнародний центр перспективних досліджень прогнозує погіршення зростання ВВП 2005 року до 4%. Раніше очікували, що це зростання буде на рівні 7%.
XS
SM
MD
LG