Доступність посилання

ТОП новини

Учора ввечері група кримських татар встановила наметове містечко у внутрішньому дворику Верховної Ради Криму. Вони вимагають виділення землі репатріантам на Південному узбережжі півострова


Учасники акції протесту розбили один великий армійський намет та кілька маленьких і заявили про намір протестувати до виконання їхніх вимог. Вони вважають, що кримська представницька влада гальмує вирішення земельних проблем репатріантів.

Учасники акції протесту розбили один великий армійський намет та кілька маленьких і заявили про намір протестувати до виконання їхніх вимог. Вони вважають, що кримська представницька влада гальмує вирішення земельних проблем репатріантів. Учасники пікету наполягають, щоб Верховна Рада автономії зобов’язала місцеві ради Південного узбережжя Криму розглядати і позитивно вирішувати питання виділення землі раніше депортованим кримським татарам.

За словами пікетувальників, термін тривання їхньої акції протесту, буде залежати від того, як швидко їм розпочнуть виділяти землю.
XS
SM
MD
LG