Доступність посилання

ТОП новини

У зв’язку з надходженням коштів від продажу металургійного комбінату “Криворіжсталь” долар в Україні не подешевшає. У цьому переконаний голова секретаріату Президента Олег Рибачук


Сьогодні він зазначив, що Національний банк знає свою справу і вже готується до надходжень коштів від компанії “Mittal Steel”, яка в понеділок придбала український комбінат за 24 мільярди 200 мільйонів гривень.

Сьогодні він зазначив, що Національний банк знає свою справу і вже готується до надходжень коштів від компанії “Mittal Steel”, яка в понеділок придбала український комбінат за 24 мільярди 200 мільйонів гривень:

“Сьогодні вранці в мене відбулася розмова з представниками “Криворіжсталі”. Була підписана угода про купівлю-продаж акцій. Ми можемо один одного привітати з тим, що юридично відбувся процес. Мені представники “Криворіжсталі” сказали, що в них залишилася ще одна формальність – дозвіл Антимонопольного комітету. Але за моєю інформацією, Антимонопольний комітет готовий піти назустріч і Україна зможе мати гроші найближчим часом”.
XS
SM
MD
LG