Доступність посилання

ТОП новини

Едуард Гурвіц: „Прихильники Віктора Ющенка напередодні виборів таки об’єднаються...”


Петро Каландирець

Віктор Ющенко і Едуард Гурвіц
Одеса, 14 листопада 2005 (RadioSvoboda.org) - Одеський міський голова, член політичної Ради Народного Союзу „Наша Україна” Едуард Гурвіц був серед учасників з’їзду пропрезидентської партії, робота якого тривала 12 листопада у Києві.

Нинішній мер Одеси був серед найактивніших учасників Помаранчевої революції, до повернення на посаду міського керівника працював у Верховній Раді у фракції „Наша Україна”. Едуард Гурвіц був і одним з небагатьох народних депутатів, які і за часів правління Леоніда Кучми наважився висловити свою точку зору і проголосував проти відставки тодішнього уряду Віктора Ющенка.

Коментуючи події на нинішньому Всеукраїнському з’їзді, член політради НСНУ Гурвіц висловив думку, що цього разу з’їзд партії відбувався не на достатньо продуктивному рівні.

„На порядок денний сесії поставили деякі персональні питання. Вважаю, що з’їзд мав визначити стратегію розвитку партії, запропонувати Програму розвитку країни та стратегію на найближчу виборчу кампанію. Перед учасниками всеукраїнського з’їзду було багато завдань і проблем для вирішення. Натомість, вони спрямували їх на інше...

Щоправда, всі ці тривалі дискусії закінчилися практично тим, з чого і розпочиналися. Тобто, Рада партії залишилася майже незмінною. Її лише трохи розширили”.


Едуард Гурвіц сподівається, що 3 грудня члени Народного Союзу „Наша Україна” забудуть про внутрішні суперечки і сконцентрують увагу на питаннях, пов’язаних з найближчими виборами.

Одеський міський голова висловив переконання, що прихильники нинішнього Президента Віктора Ющенка підуть на вибори 2006 року об’єднаним блоком.

„Мені б дуже не хотілося, щоб люди, які разом стояли на Майдані і роками боролися з режимом Кучми, розійшлися у різні кути і такими непродуманими діями допомагали тим, хто прагне повернутися до втраченої влади і продовжувати розграбовувати Україну”,- сказав Едуард Гурвіц.
XS
SM
MD
LG