Доступність посилання

ТОП новини

Можливості будівництва сучасного метро вивчали в Одесі.


Петро Каландирець

Зустріч гостей з Італії у мерії Одеси
Одеса, 15 листопада 2005 (RadioSvoboda.ua) - Цим займалась делегація бізнесменів з Італії у складі, зокрема, управляючого кампанії “Техноінтел” (Інженерні новаторські послуги) Джованні Д’Авіно, торговельного представника кампанії “ATSF Spa” Єугеніо Дота та інших.

За словами Генерального директора кампанії “ATSF Spa” (Залізничні транспортні системи) Антоніо Лігуорі - італійські бізнесмени готові надати необхідну підтримку під час реалізації планів будівництва сучасного метро в Одесі. Яке саме, наземне чи підземне, має бути це метро – визначатиме міська влада.

„Ми кампанія, яка розробляє і будує транспортні системи. Жодних досліджень в українському причорноморському місті ми ще не проводили. Ця наша перша зустріч мала за мету познайомитися і дізнатись про інтереси обох сторін”, - сказав Антоніо Лігуорі.

“ATSF Spa” опікувалась будівництвом сучасних метрополітенів у Данії, Британії, Іспанії, Сполучених Штатах Америки. Успішними були і подібні контракти у таких італійських містах, як Неаполь і Генуя.

На проведеній зустрічі одеський міський голова Едуард Гурвіц повідомив гостей, зокрема про запланований прозорий аукціон з продажу земельних ділянок. Він має відбутися 16 грудня 2005 року. На продаж буде винесено 38 ділянок у різних районах міста. Очікується, що на проданих землях незабаром постануть сучасні готелі, торговельні центри, бізнес -центри.

У переговорах, проведених у мерії Одеси, взяли участь перший заступник одеського міського голови Анатолій Ворохаєв, заступник одеського міського голови Вахтангі Убірія.
XS
SM
MD
LG